Garage sectionaaldeur Hörmann LPU42

Garage sectionaaldeur LPU42 van Hörmann

Een sectionaaldeur opent recht naar boven en liggen plaatsbesparend onder het plafond van uw garage. Hierdoor bieden ze maximale ruimte om te parkeren, in en voor de garage. Bovendien kunnen sectionaaldeuren in iedere garageopening ingebouwd worden, bieden ze een grotere doorrijbreedte en zijn ze optimaal afgedicht. In vergelijking met de klassieke varianten biedt deze garagedeur u net dat beetje meer op het gebied van veiligheid, comfort en design. Ook deze deur is verkrijgbaar in diverse kleuren en met ruime keuze uit motieven en oppervlakken. Heeft u vragen? bel met 035-5313890

Inbraakveilig zijn de sectionaaldeuren standaard, handbediend rusten wij de deur uit met een deurgreep welke een stalen pin bediend in de rails van de deur. Elektrisch bediend passen wij de de HÖRMANN gepatenteerde optil beveiliging toe, deze zorgt ervoor dat inbrekers tot 300kg optillen de garage niet kunnen bedienen. Als uitbreiding zijn de deur ook uit te rusten met politiekeurmerk veilig wonen. Hiermee is de deur gecertificeerd met Weerstandsklasse 2.

Bent u opzoek naar een andere garagedeur? Wij leveren ook uw, Garage roldeur Openslaande GaragedeurGarage kanteldeur of enkel de Aandrijvingen. Heeft u verder vragen? Bel direct met telefoonnummer 0355313890.

Dubbelwandig geïsoleerd

42 mm dikke panelen voor een goede warmte-isolatie, uitstekende stabiliteit en aangenaam rustige deurloop

Veilig tegen inbrekers

Extra veilig door de gepatenteerde optil beveiliging.

Standaard onderloopbeveiliging

Standaard beveiligd door middel van een onderloop beveiliging, waardoor knelgevaar voorkomen wordt.

A Merk

Hörmann is een A merk en wordt gezien als dé beste garagedeur. bekijk ook onze Hörmann Partnerwebsite

Optimale en duurzame bescherming

Extra bescherming van het kozijn door kunststof kozijnvoet

Aanbieding

Altijd scherp geprijsd!

Meer informatie?

Heeft u nog vragen?